Smørrebrød cu creveti

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 20 Oct 2014 | 3137 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri. Pentru Smørrebrød cu creveti se foloseste paine frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine frantuzeasca
  • putin unt usor sarat
  • 50 grame creveti fierti, curatati
  • 1 lingurita creme fraiche
  • 1 felie lamaie
  • 2 frunze de salata
  • cateva frunze de marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu creveti:

Se unge painea cu unt, apoi se aseaza frunzele de salata, crevetii, creme fraiche, marar si lamaia. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

20.10.2014, 22:01

Creveeeeeeti,preferatii mei!

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:17

Aproape ca te invidiez . Cred ca ai la dispozitie o gama mare de peste , fructe de mare ... Super

babi5 1

21.10.2014, 08:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ceva fin si smochine