Snitel de porc natur

de babi5 in Porc, 12 Apr 2014 | 14873 vizualizari

 

Ce sa va spun decat ca este foarte bun, se prepara usor si destul de repede? Vi-l recomand cu tot dragul

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg  pulpa de porc dezosata
  • 150 ml ulei
  • 100 gr faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura frunze patrunjel
  • 50 ml ketchup de casa (am adaugat eu  pentru culoare)
  • 1 cub knorr
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc natur:

Se portioneaza carnea in 10 bucati, apoi se bate bine, se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi bucatile de carne se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Se prajesc bine pe ambele parti, apoi le asezam intr-o cratita, punem apoi 2-3 polonice de supa de carne (eu am facut cu cub knorr), apoi am pus si ketchup de casa diluat putin. Acoperim si lasam la foc mic cca 10--15 minute

Si snitele sunt gata. Se servesc calde langa garnitura dorita. Se asezoneaza cu patrunjel verde.

TIPS-URI

1

  Prezentarea se face pe platou intins alaturi de garnitura dorita

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

simonacallas 1

14.04.2014, 23:47

babi5 1

15.04.2014, 20:26

MotanLaOale,Xandrinne,simonacallas va multumesc din suflet de aprecieri

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:44

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc