Snitele crocante

de Angelina_Elena in Pui, 23 Iun 2013 | 3311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri lapte
  • 1 varf lingurita boia iute
  • pesmet
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante:

Am spalat si curatat pieptul de pui, apoi l-am taiat felii subtirele.

Am batut carnea pe o parte cu ciocanul pentru snitele, am condimentat cu sare si piper si am lasat de-o parte.

Intr-un bol am pus ouale, faina, laptele, putina sare si am amestecat bine cu un tel.

In alt bol am pus pesmetul, boiaua iute, oregano, patrujelul, putina sare si piper si am amestecat.

Am pus o tigaie cu ulei la incins.

Am luat fiecare bucata de carne, am trecut-o prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si am pus la prajit in tigaie.

Am procedam asa pana am terminat.

Am scos snitelele pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi le-am servit cu piure de cartofii si salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în înveliş crocant