Snitele de pui in aluat pufos cu bere

de ionela2682 in Pui, 29 Apr 2010 | 22213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  •  2-3 lg faina
  • 1 pahar bere
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in aluat pufos cu bere:

se feliaza cat mai subtire pieptul de pui , se sareaza ,pipereaza, si se trece printr-un aluat facut dintr-un ou batut in care ama daugat cateva linguri de faina. si am subtiat cu bere.( trebuie sa fie un aluat ca de clatite nici prea moale nici prea tare).Se prajesc pe ambele parti in ulei incins!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in aluat pufos cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

madi_marin 1

29.04.2010, 19:23

n+am incercat niciodata aluatul asta, desi am mai auzit de el, dar o sa fac si eu ca imi plac cum ti+au iesit snitelele....

ionela2682 1

30.04.2010, 11:18

sa sti ca este o combinatie super reusita! eu asa fac snitelele in general , asta cand am si bere la indemana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu pesmet si susan