Şniţele la cuptor

de LidiaChivu in Pui, 2 Mai 2014 | 3359 vizualizari

 

Dacă ar fi după fiul meu, ar fi nelipsite de la fiecare masă! :)

 

INGREDIENTE

  • 12 bucăţi din piept de pui pentru şniţele/fileuri de piept de pui
  • Pentru baiţ:
  • 3-4 căţei de usturoi
  • fulgi de ardei iute
  • sare grunjoasă
  • piper
  • curry
  • câteva fire de mărar şi pătrunjel
  • 50 ml ulei
  • Pentru crustă:
  • cereale simple
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şniţele la cuptor:

Se pune uleiul într-un vas suficient de generos pentru a cuprinde carnea. Adăugăm condimentele şi usturoiul tocat mărunt sau strivit cu presa. Verdeaţa tocată mărunt se amestecă cu restul ingredientelor, până devine omogen. Se spală carnea şi se scurge pe prosoape de hârtie, urmând a fi pusă peste baiţ şi amestecată cu acesta. Se dă deoparte şi se sfărâmă cerealele, pe care le vom pune pe o folie de aluminiu, odată sfărâmate. Tăvălim carnea de pui din baiţ prin cereale şi aşezăm şniţelele în tava de la cuptor, pe care am acoperit-o, înainte, cu hârtie de copt. Lăsăm şnitelele în cuptorul preîncălzit la 220 de grade, 15 minute pe o parte şi 10 minute pe cealaltă.

Poftiţi la masă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Şniţele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui cu "Ouzi"