Snitele picante din piept de pui

de Tabita _ in Pui, 26 Mar 2014 | 10580 vizualizari

 

Am fost cucerita de gustul acestor snitele + mujdeiul. Pentru ca nu am avut oregano, am pus alte condimente. Gustul a fost demential! Multumesc Merisor pentru minunata reteta. :-*

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • ulei pt prajit si pentru mujdei
  • un praf ghimbir
  • un praf ienibahar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele picante din piept de pui:

Se spala carnea. Se portioneaza in felii subtiri. Se presara sare.

Rosia se descojeste. Se da prin robot.

Se curata usturoiul. Se piseaza si se amesteca cu sare, piper, ghimbir, ienibahar, ulei si cu rosia.

Se bat ouale, se presara putina sare si 3/4 din faina si se amesteca bine.

Restul de faina il punem pe un platou.

Trecem feliile de snitel prin amestecul cu usturoi, prin faina, apoi prin ou si le asezam in ulei incins in tigaie.

Se prajesc pe ambele parti.

Se aseaza pe un servet de bucatarie pentru a  absorbi excesul de ulei.

Amestecul de usturoi ce ramane se va folosi la servire ca mujdei.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cald sau rece, acasa sau la pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

Tabita _ 1

29.03.2014, 11:33

Multumesc Bya!

Dana D 1

25.01.2015, 21:18

Cu laptele din reteta ce s-a intamplat?

Tabita _ 1

26.01.2015, 09:32

L-am adaugat dupa ce am batut ouale.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui cu "Ouzi"