Soia cu sos si legume(de post)

de alieli in Mancaruri de post, 24 Noi 2011 | 14089 vizualizari

 

Si pentru ca e post m-am gandit la ceva usor, gustos si sanatos ;)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr soia cuburi
  • 500-600 gr legume congelate( amestec mexican si legume pentru tigaie)
  • 1 ceapa
  • sos de tomate
  • condimente(busuioc, piper, sare, patrunjel, telina)
  • ardei iute(optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soia cu sos si legume(de post):

Fierbi soia in apa cu delicat. O pui la scurs si apoi o presezi intr-un prosop ca sa absoarba apa din ea.

Separat faci un sos din 2-3 linguri sos de tomate, un pic de apa, condimente si ardei iute taiat marunt(daca vreti sa fie mai picant)

Intr-o tigaie pui putin ulei si calesti ceapa, cand aceasta e lucioasa pui un pic de boia apoi adaugi soia. Dupa ce soia a prins o culoare aurie punem sosul si lasam sa fiarba in sos circa 5-10 minute

Intr-o alta tigaie punem putin ulei si legumele congelate peste care turnam foarte putina apa si punem capacul sa fiarba 2-3 minute inabusit apoi luam capacul lasam sa scada apa. Dupa ce a scazut apa condimentam legumele si lasam sa se caleasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Soia cu sos si legume(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii