Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat

de alldaycooking in Dulciuri, 16 Iun 2013 | 4340 vizualizari

 

Absolut banala ca si mod de preparare, dar foarte apreciata de baietelul meu!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr capsuni
  • 2 linguri miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat:

Am curatat capsunile de frunze si codite. Am pus capsunile, mierea si sucul de lamaie in intr-un vas inalt si am pasat fructele cu ajutorul blender-ului stick. Am turnat piure-ul in formele de inghetata, iar ce mi-a ramas intr-un castronel. Am lasat la congelator peste noapte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

miki_a 1

28.09.2015, 09:09

La multi ani!!!

miki_a 1

28.09.2016, 08:29

La mulți ani! Aniversare frumoasă!

Rahela Velicu 1

14.12.2018, 19:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sorbet de capsune