Sos de gogosari colorati

de aziz in Sosuri, 9 Dec 2010 | 5062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un gogosar rosu
  • un gogosar galben
  • o ceapa
  • usturoi(dupa preferinta)
  • rosii (eu am pus chery cam 300 gr)
  • pasta de tomate jumatate de cutie
  • sare piper
  • o lingura de zahar 
  • oregano
  • menta proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de gogosari colorati:

se taie pestisori legumele si se pun la prajit in putin ulei .punem capacul pe oala sa se inabuseasca legumele dupa care luam capacul si lasam pina se caramelizeaza ;apoi se adauga pasta de tomate impreuna cu un pahar de apa calda .se adauga condimentele si se mai lasa sa dea citeva clocote.se poate servi cu carne de orice fel ,cu oua fierte,cu paste....sau cu ce va place:)) si pentru cine nu are copiii poate adauga putina pasta de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de gogosari colorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

10.12.2010, 20:51

Inca nu am reusit c furculitele dar sigur reusesc fetele, tare imi place reteta

aziz 1

10.12.2010, 21:01

da-le in colo de furci mai sylvia cei ce intra si lasa un comment stiu ca o fac din suflet si restul nu conteaza

lia maria 1

24.12.2010, 10:21

Craciun Fericit !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos caramel