Sos de hrean

de alinutzika in Sosuri, 2 Oct 2012 | 17323 vizualizari

 

Nu stiu daca ati mancat vreodata -facut de casa bineinteles, nu cumparat, ca nu se compara gustul... Daca nu ati mancat pana acum, e timpul... Hrean gasiti si in gradina mea si la piata...:)))
Merge perfect langa o fripturica, sau carnaciori, cartofi pai, etc.

 

INGREDIENTE

  • hrean proaspat
  • smantana
  • cateva picaturi de otet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean:

Hreanul se spala bine si se curata. Treaba asta e mai grea. Apoi urmeaza si mai greu...:)) Macinatul hreanului. Eu l-am macinat bine la robot si am scapat mai usor. Puteti sa-l macinati cu masina de tocat sau sa-l radeti pe razatoarea mica. Daca sunteti cam stresati, cu ocazia asta va si eliberati putin..:))) Pentru ca piscaaaaaaa.....Ceapa e zero!!! Amestecati apoi hreanul ras cu celeleate ingrediente, dupa gust, si gata! Pastrati-l la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

04.10.2012, 19:24

Super si eu fac mereu, insa inlocuiesc smantana cu iaurt...si uneori amestec cu sfecla...arata deosebit!

alinutzika 1

06.10.2012, 14:40

multumesc, Ruxy

Panacris 1

08.10.2012, 18:04

E nelipsit din frigider, in orice anotimp.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sos de hrean