''Sos'' de maioneza la minut

de mikidaniro in Clasice, 28 Feb 2012 | 8233 vizualizari

 

Cand nu am timp sa fac o maioneza normala sau vreau ceva mai usor,fac urmatorul ''sos''

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 100g ulei de masline(merge si normal)
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de la un sfert de lamaie
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Sos'' de maioneza la minut:

Cand am toate ingredientele pregatite(usturoiul curatat,zeama de lamaie stoarsa etc),le pun  intr-un vas mai inalt si mixez cu mixerul vertical pana obtin ''sosul'' maxim 1 min. si.....gata!:)

Acest sos in folosesc frecvent la hamburger,salate de cruditati etc,in general la orice reteta imi cere maioneza.

TIPS-URI

1

Se poate face  fara usturoi si folosi ca orice maioneza normala

2

Acest sos este recomandat pt cei care au colesterol

Daca ti-a placut reteta noastra "''Sos'' de maioneza la minut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

29.02.2012, 10:33

Delicios

mioritza_2oo6 1

30.05.2012, 10:26

se face din albus de ou?

mikidaniro 1

29.09.2012, 08:49

da,se face si numai din albus de ou(asa cum am scris),dar numai cu mixerul vertical,cu mixerul normal nu iese.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maioneza