Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)

de _Alina_ in Sosuri, 13 Oct 2012 | 11389 vizualizari

 

E o reteta super-usoara si delicioasa de la mama. Ea o face de ...hmm... multi ani si pentru ca imi place foarte mult am decis sa o fac si eu. Cand eram copil iarna serveam la friptura si la barabule coapte acest tip de mujdei... deja salivez cand ma gandesc :)

 

INGREDIENTE

  • 2.5 kg rosii
  • 85 g ardei iute cu tot cu seminte
  • 60 g usturoi
  • 3 lingurite sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii picant, raw (pentru iarna):

Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!

TIPS-URI

1

Puteti sa strecurati semintele daca doriti un sos mai smooth!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu rosii