Sos de smantana cu ceapa prajita

de Mitinita in Sosuri, 14 Noi 2010 | 5516 vizualizari

 

E un sos bun pentru biscuiti sarati sau cu legume,daca mai vreti sa taiati din calorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana smantana
  • doua  sau mai multe cepe,taiate marunt
  • lapte acru sau iaurt
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de smantana cu ceapa prajita:

Se prajeste ceapa in ulei,pana devine maronie.
Se amesteca cu smantana si daca o vrei mai subtire adaugi lapte batut sau iaurt.
Noi am servit cu biscuiti sarati,dar merge si cu cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de smantana cu ceapa prajita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (5)

aziz 1

18.11.2010, 21:05

o pun la favorite sa-mi amintesc de ea merci

Ina 1

19.11.2010, 17:58

Interesant...

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 13:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos pentru pizza