Sos de susan

de gaby_duceag in Pt. carne, 23 Mar 2011 | 10213 vizualizari

 

Un sos PERFECT pentru fripturi.(eu recunosc ca l-as manca si pe paine:))) )

 

INGREDIENTE

  • 50 gr susan
  • o jumatate lingurita zahar
  • putina sare (dupa gust)
  • 3 catei de usturoi
  • o lingura nuca macinata
  • 4 linguri smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de susan:

Se pune in mojar usturoiul cu sare si zahar si se piseaza bine. Se adauga nuca si susanul si se paseaza iar. Se pune apoi smantana si patrunjelul verde tocat si se amesteca. Vom obtine un sos delicios pentru orice fel de friptura.

Sos inspirat de la Simona.P. de pe ardeiute.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Anamaria7 1

29.03.2011, 08:01

ce prezentare! ce reteta! ce poftaaa

adry88 1

13.05.2011, 21:04

Bya Ralu 1

31.07.2013, 11:54

trebuie sa il fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sos de susan(tahin)