Sos de Usturoi

de LUK in Pt. carne, 28 Noi 2010 | 5604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 catei de usturoi
  • un galbenus de ou
  • 50 ml ulei
  • un varf de lingurita de mustar
  • 50 g smantana
  • 5 felii de castravete proaspat
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de Usturoi:

Se amesteca galbenusul cu mustarul pana se omogenizeaza, apoi se toarna putin cate putin uleiul, pana cand obtinem o maioneza consistenta. Ustoroiul se preseaza cu presa de usturoi si se pune in maioneza. Se adauga smantana si castravetele taiat cubulete. Se amesteca impreuna cu sarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de Usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

La Ancuta 1

06.12.2010, 01:17

Hai sa-ti spun si eu bine ai venit (chiar daca ai tinut secret ). La cat mai multe retete. Sper sa-ti placa aici.

LUK 1

06.12.2010, 15:47

Nu a fost secret..imi place da..gatesc mai cu spor

Bya Ralu 1

19.02.2013, 23:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos cu busuioc pentru chiftelute