Sos salsa

de PurpleM in Clasice, 11 Oct 2010 | 9649 vizualizari

 

Un sos delicios ce poate fi consumat cu orice!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame rosii tocate
  • 1-2 linguri bulion
  • 2 linguri de ulei de masline
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos salsa:

Se pun la calit rosiile taiate marunt (sunt bune si cele conservate) in uleiul de masline circa 2 minute. Se aduga bulionul si se amesteca incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte!

TIPS-URI

1

Este recomandat amestecul de piper macinat (alb, negru, rosu)

2

Sosul merge excelent cu chipsuri tortilla ce pot fi gasite in comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos salsa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

kamy 1

11.10.2010, 19:56

eu asta-l fac la chiftele marinate +o foaie de dafin

La Ancuta 1

12.10.2010, 00:05

nadina73 1

12.10.2010, 23:56

bun si mie imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos tartar