Sos Tzatziki

de Ramonaky in Sosuri, 22 Iun 2010 | 4970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete
  • 4 catei de usturoi
  • 1 iaurt
  • 1 lingura de ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Tzatziki:

Castravetele se curata de coaja,se spala si se da pe razatoare.Se presara sare si se lasa 30 min sa iasa zeama din el.

Usturoiul se curata,se zdrobeste si se amesteca cu putina sare si cu lingura de ulei.

Se stoarce castravetele si se amesteca cu iaurtul si usturoiul.Se potriveste de sare.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti adauga si putin marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

mena29 1

25.06.2010, 19:26

e tare bun,si eu fac tot asa

Corinuta 1

26.06.2010, 13:59

Bunica, aia din grecia fac sosul asta cu branza feta de la "mama lor" si cu frunze de menta...plus ca pun si smantana...am incercat si eu o data, dar parca tot mai bun am mancat la greci asta e!
Oricum, e sosul meu preferat, asa ca : bravo Ramo si 5 furci!!!

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:23

corina,mena ms si mie imi place tare mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos bordelez