Spagetti bolognese

de Tabita _ in Paste, 3 Feb 2019 | 2267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spagetti
  • 400 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 400 g rosii taiate in sos tomat
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spagetti bolognese:

Am pregatit mai intai sosul.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
Intr- o tigaie se pune putin ulei la incins.
Se adauga ceapa si usturoiul.
Cand acestea se inmoaie putin, se adauga carnea. Se lasa pana se rumeneste frumos.
Se pun rosiile.
Se lasa sosul la foc mic aproximativ 30-40 minute.
Se mesteca din cand in cand.
Se condimenteaza dupa gust.

Separat intr- o oala se fierb pastele in apa clocotita cu putin ulei si sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Apoi se servesc impreuna.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spagetti bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de spaghete la tigaie