Spaghete bolognese

de kamy in Spaghete, 2 Mai 2011 | 11262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata
  • 1 plic sos ptr spaghete bolognese
  • 1 pachet spaghete
  • cimbru
  • ketchup(facultativ)
  • parmezam(facultativ)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bolognese:

   Peste carnea tocata punem apa sa o acopere,sare,piper,putin cimbru si o lasam sa fiarba pana scade bine,isi lasa grasime si se caleste putin.La inceput amestecam bine sa se desfaca.

Spaghetele le fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe plic.

Cand carnea e bine fiarta si putin calita,adaugam sosul pregatit dupa instructiunile de pe plic si lasam sa mai fiarba putin amestecand continuu.

Intr-o farfurie punem spaghete,sosul de carne peste,putin cimbru,ketchup daca vrem si radem parmezam.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

eu nu mai pun ketchup ca nu-i nevoie

2

parmezam pun dar nu am avut

3

de obicei fac fara ajutorul"plicului"spaghetele bolognese,dar din lipsa de timp m-am folosit de el si am ramas placut surprinsa de gust.Are E-uri dar rar merge.

4

nu calesc carnea direct in ulei,ca nu ne place sa mancam gras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui si legume