Stelturi de porc in bere neagra

de bucatelemele in Porc, 10 Ian 2014 | 4787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 stelturi de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • piper
  • 2 cepe mari
  • 2 mere
  • 4 cartofi
  • 1 cutie bere neagra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelturi de porc in bere neagra:

Stelturile de porc se parlesc si se spala. Amestecati usturoiul pisat cu oregano si piper negru si puneti toata compozitia peste stelturi uniform.
Se curata cele 2 cepe, se taie felii si se pun in tava ca un pat pentru stelturi. Asezati stelturile deasupra si dati la cuptorul incins bine cam 5 minute.

Intre timp curatati cartofii si merele si taiatile felii mai groase.Scoateti tava din cuptor si asezati cartofii si merele langa carne. Turnati berea peste carne si dati la cuptor pentru inca 2 ore la foc potrivit. Din cand in cand stropiti carnea cu zeama din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelturi de porc in bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

diaconta 1

10.01.2014, 22:51

Bun venit
Buna mancare

Laly 1

10.01.2014, 23:56

Bun venit in cel mai minunat loc,cu cei mai minunati bucatarasi

MotanLaOale 1

11.01.2014, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Jerk de porc cu salata in tortilla