Sufleu cu piept de pui

de laylalala in Pui, 30 Iun 2011 | 18125 vizualizari

 

Deoarece in ziua cand am preparat acest sufleu am fost foarte ocupata cu Tortul Mickey Mouse eram sigura ca nu voi mai face ceva fel de mancare. Dar apoi mi-am amintit ca mi-a ramas niste umplutura de la ce am folosit-o la Ravioli asa ca i-am mai adaugat 4 galneusuri si 4 albusuri batute spuma, am uns 4 vase individuale cu unt, am turnat compozitia in ele, am bagat la cuptor iar treaba era gata ! A fost rapid dar rezultatul a fost gustos. Enjoy!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piept de pui, fiert
  • 2 rosii, decojite si tocate
  • 1 tija de ceapa verde, tocata
  • 50 gr crema de branza
  • 1 lingurita cimbru, tocat
  • sare si piper, dupa gust
  • 30 gr pesmet
  • 4 oua, separate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu piept de pui:

1.       Incinge cuptorul la 200°C. Unge cu unt  4 vase individuale termorezistente.

2.       Pentru umplutura, adauga in blender toate ingredientele  in afara de albusuri. Se pulseaza pana cand se maruntesc bine ingredientele si sed omogenizeaza compozitia.Albusuri se bat spuma cu putina sare apoi se inglobeaza, cu spatula, in compozitia precedenta. Imparte comozitia de sufleu in cele 4 vase si se da la copt 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol