Sunca de pui

de mimmi in Mezel de casa, 23 Oct 2011 | 9875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • ulei de masline(eu am pus aromat)
  • 2 catei usturoi
  • foi dafin
  • Condimente:amestec de piper si
  • usturoi,rozmarin,patrunjel,busuioc,oregano Kotanyi
  • sare
  • apa sau supa de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca de pui:

Punem bucata de pui intr-un vas de yena,condimentam dupa gust cu condimentele de mai sus. Taiem usturoiul feliute si le adaugam in vas,la fel si frunzele de dafin si stropim puiul cu ulei. Adaugam 1 pahar de apa sau supa si invelim vasul in folie de aluminiu. Dam puiul la cuptor cca 40 de minute,dupa care luam jos folia si mai bagam cca 20 de minute vasul la cuptor. Il lasam la racit dupa care il feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

24.10.2011, 13:56

sigur este foarte buna

MotanLaOale 1

24.10.2011, 16:58

bun bun

carmenvlad 1

06.11.2011, 10:10

Interesanta. Arata foarte bine, cred ca este si delicioasa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de pui