Supa broccoli, lamaie, cartof copt si smantana

de AlexTeacher in Supe, 28 Sep 2015 | 4040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Broccoli – 2 buc mai mici
  • Fresh-ul de la o lamaie
  • Cartof copt – 2 buc
  • Apa – 500 ml
  • Smantana de gatit din lapte de vaca – 300 ml
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa broccoli, lamaie, cartof copt si smantana:

 

  • Spala bine cartofii, inveleste-i in folie de aluminiu si gaureste-i pe alocuri cu un bat de frigaruie;

  • Introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;

  • Lasa-i la copt pana devin moi la testul cu furculita;

  • Odata copti, lasa-i la racit;

  • Spala bine broccoli-ul si rupe-l in buchetele mici;

  • Adauga-l impreuna cu apa si fresh-ul de lamaie in blenderul Oster Versa;

  • Porneste programul presetat “Soup” ;

  • Decojeste cartofii;

  • Odata incheiat programul “Soup” adauga cartofii, sare, piper si smantana de gatit;

  • Blendeaza inca 15 sec;

 

Pofta buna !

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa broccoli, lamaie, cartof copt si smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

shtutz 1

30.09.2015, 15:09

Si fresh-ul de lamaie ?

Xandrinne 1

30.09.2015, 22:49

AlexTeacher 1

01.10.2015, 14:45

Evident ca-l adaugi cu broccoli-ul ca sa nu oxideze datorita vitezei foarte mari de blendare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu smantana