Supa crema de mazare uscata cu afumatura

de Brindusa in Supe, 22 Ian 2011 | 5635 vizualizari

 

O supa numai buna pe vremea asta friguroasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare uscata
  • 300 g afumatura, taiata fasii subtiri
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 5 l de apa
  • sare, piper dupa gust
  • paine prajita, pentru servit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare uscata cu afumatura:

Incalzeste bine uleiul intr-o oala de 6 l

Prajeste afumatura pana ce devine aurie

Scoate afumatura si pune-o pe o farfurie

In ulei pune mazarea si amestec-o 2-3 minute la foc mediu. 

Adauga apa, ceapa si morcovii si fierbe la foc mic, pana ce mazarea e fiarta

Strecoara  mazarea si pastreaza zeama. 

Pune intr-un blender mazarea, morcovii, ceapa si putina zeama. Mixeaza foarte bine.

Pune piureul de mazare si zeama in care a fiert la loc in oala si mai da 2-3 clocote.

Cand servesti supa, pune in fiecare farfurie 1-2 linguri de afumatura. Se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare uscata cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida