Supa crema de sparanghel

de RoxanaIonela in Supe, 20 Feb 2014 | 4139 vizualizari

 

O reteta pe cat de gustoasa atat de sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 450 gr sparanghel
  • 200 ml lapte
  • 100gr smantana
  • 1 cana supa
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Se curata sparanghelul si se taie rondele cu exceptia varfurilor care se pastreaza pentru a fi adaugate ulterior,ceapa tocata marunt se pune la calit in untul incins foarte bine,se adauga sparanghelul iar cand acesta se inmoaie se adauga faina si se amesteca.Dupa ce s-au incorporat toate ingredientele se adauga supa si se amesteca foarte bine sa nu se faca cocoloase timp de 25 de min.Se adauga laptele si smantana si se mai lasa la fiert 5 min.

Se paseaza supa in blender ,se condimenteaza si se mai da un clocot,dupa ce se ia supa de pe foc se adauga putin unt topit.

Se serveste cu crutoane de paine!

POFTA BUNA!

    

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

deyutzky 1

20.02.2014, 11:38

imi place

Sylvia 1

20.02.2014, 13:20

super

RoxanaIonela 1

20.02.2014, 15:23

Genul asta de supe l-am descoperit cand am inceput sa le dau micutilor mei sa pape.Mai am multe retete in genul!
Va multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de broccoli - de post