Supa cu galuste

de RoXx in Supe, 29 Mar 2013 | 4913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 L de apa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 30 gr. telina radacina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 oua
  • 6 linguri cu varf de gris
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Se curata legumele si se da morcovul pe razatoarea mare. Ceapa se toca marunt, telina se taie cubulete. Intr-o oala se pune uleiul si se adauga ceapa si morcovul. Se lasa 2-3 minute la foc mic, apoi se pune apa si telina. Se asezoneaza cu sare si piper, se pune cimbru dupa gust si se lasa la foc potrivit.

Separat intr-un castron se bat cele 2 oua si se amesteca cu grisul pana la omogenizare. Se asezoneaza cu sare si se lasa cam 10 minute pana sa se adauge in supa. Cand a inceput sa fiarba se da focul mic, cu o lingurita se ia din amestecul pentru galuste si se pune usor in supa. Se continua procedeul pana ce se termina compozitia. Se mai lasa 10 minute la foc potrivit dupa care se inchide focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RoXx 1

07.06.2013, 14:02

multumesc

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 10:16

foarte buna supica

RoXx 1

17.11.2013, 13:32

multu krysty

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris