Supa cu os de porc, zucchini si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Noi 2021 | 2019 vizualizari

 

 Eu sunt fan inrait zucchini. Vei gasi in gradina mea macar de vreo trei culori.  Am dorit sa prepar o ciorba asemanatoare cu cea a la Grec dar am folosit smantana .

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc cu carne pe el -700 gr
  • 1 zuchini verde [aprox 250 gr ]
  • 1 zuchini galben [ aprox 250 gr]
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov mare
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet mere
  • patrunjel verde tocat
  • 1 pahar smantana grasa 30%
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu os de porc, zucchini si smantana:

  1. Pentru inceput osul de porc se spala si se pune la fiert in apa cu sare macar pentru 30 min. .
  2.   Taiati arunt ceapa si morcovul . Gogosarul se feliaza.
  3. Caliti legumele in ulei . Cand acestea devin sticloase se toarna deasupra apa in care a fiert osul de porc .
  4. Tot acum puneti orezul la fiert .
  5.  Continuati fierberea inca 20 minute pana cand legumele sunt patrunse si carnea de pe os se desprinde usor .
  6. Taiati zucchini in cuburi putin mai mari decat cele de morcovi .
  7.  In acest moment se pun in supa cuburile de zucchini .
  8. Dupa 5 minute se trage oala de pe foc .
  9. Acriti cu otet de mere . Dregeti zeama cu smantana .
  10.  La sfarsit piparati si gustati daca nu mai este nevoie de sare .
  11. Serviti supa cu patrunjel verde taiat marunt .
  12.   Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Smantana se dilueaza cu zeama calda din oala si se reintroduc eiapoi in oala . Amestecand nu se vor face cocoloase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu os de porc, zucchini si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold