Supa de broccoli

de Rahela Velicu in Supe, 26 Aug 2021 | 2748 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli mediu/mare
  • 2 buc piept de pui
  • 2 morcovi medii
  • 50 ml ulei
  • 200 gr smantana
  • 2, 5 litri de apa
  • sare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • patrunjel uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de broccoli:

Mai intai curatam morcovii, ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari si ii punem la calit in ulei incins pentru 5-7 minute.

Adaugam si pieptul de pui taiat cubulete si mai lasam inca 7-8 minute( doar sa se patrunda putin, nu sa se aureasca).

Adaugam apa si sare, acoperim oala cu capac si lasam la fiert aproximativ 25-30 de minute. Pieptul de pui fierbe repede caci este taiat cubulete.

Inainte cu 5 minute sa stingem focul ciorbei, adaugam si broccoli desfacut in manunchiuri.

Lasam ciorba 5 minute la racorit apoi pregatim smantana. Punem smantana intr-un bol mare si adaugam in fir subtire 3-4 polonice de ciorba. Amestecam bine si apoi facem invers: punem cate un polonic din amestecul cu smantana in oala cu ciorba. Dar tot in fir subtire si amestecand continuu. Adaugam patrunjelul uscat si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa de ardei umpluti