Supa de curcan

de Irina in Supe, 10 Oct 2013 | 11908 vizualizari

 

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de carne (partea din spate)
  • 3 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Am spalat carnea de curcan si am pus-o in vasul cu apa rece pe foc. Am acoperit cu capacul si am lasat-o la foc mediu, pana acul indicator a ajuns spre sfarsitul zonei verzi. Am oprit focul si am lasat carnea sa se patrunda bine.

Daca as fi folosit carne de pui, care fierbe mai repede, as fi pus legumele la fiert mai repede, imediat dupa ce am spumuit.

Legumele curatate si spalate le-am adaugat in vas abia dupa ce acul indicator a coborat in zona galbena, pentru a fi sigura ca imi fierbe bine carnea. Am pus din nou vasul pe foc, am acoperit cu capacul si dupa ce acul a intrat in zona verde am oprit focul. Supa se prepara in continuare.

Aproape de final am adaugat si rosia taiata cubulete si am acoperit din nou cu capacul.

Ca de obicei, cand acul a ajuns in zona galbena a butonului am ridicat capacul, am adaugat sare si am presarat verdeata tocata.

Desi supele se strecoara de legume, eu am preferat sa pun si cateva bucati din fiecare leguma atunci cand am servit supa si carnita curatata de pe oase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa croata de ciuperci in vas Zepter