Supa de fasole uscata

de trifadalia in Supe, 19 Mai 2020 | 2504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe uscate
  • 1 buc ciolan de porc proaspat
  • 2 linguri pasta de ardei macinat
  • 3 foi de dafin
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc marcov
  • 1 buc pastarnac
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole uscata:

Fasolea impreuna cu ciolanul proaspat de porc se pun la fiert in apa rece cu sare. Ceapa se taie si se pune si ea la fiert impreuna cu carnea si fasolea, alaturi de foile de dafin. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga zarzavaturile taiate julien si cu pasta de ardei rosu. Cand ciolanul este fiert se scoate din supa si se dezoseaza. 

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. 

Se serveste alaturi de ceapa verde taiata sau ceapa rosie, dupa preferinte. 

TIPS-URI

1

boabele de fasole se lasa de seara pana dimineata in apa rece sa se umfle dupa ce in prealabil au fost alese

2

cine doreste la final poate face si un rantas calind putin usturoi intr-o lingura de ulei cu o lingura de faina si se adauga peste supa, stingand focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa minestrone