Supa de gaina

de mimmi in Supe, 24 Ian 2011 | 7587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gaina
  • telina,
  • patrunjel,
  • pastarnac,
  • morcovi,
  • frunze de patrunjel
  • sare,piper,
  • fidea
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina:

Se prinde o gaina din curtea casei,de la tara,"se aduce la tacere",se opareste in apa fierbinte,se pigulesc penele,se spala si curata bine si se pune la fiert in apa cu sare si multe legume taiate bucati (nu marunt). Cand a fiert carnea si legumele se strecoara supa intr-o alta oala. Fideaua pregatita dinainte(fiarta si clatita cu apa rece)se adauga in supa strecurata si se mai lasa sa dea cateva clocote adaugandu-se la final,piper si patrunjel proaspat taiat marunt. Din gaina si legume se pregateste felul doi. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

ela 1

28.01.2011, 23:24

super arata

Cris2711 1

20.07.2011, 16:55

cocolina 1

22.04.2012, 01:19

super delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de praz