Supa de primavara

de Bya Ralu in Supe, 8 Mar 2015 | 5046 vizualizari

 

Eu am fiert legumele pentru salata de boeuf si am facut si o supica cu ce aveam prin casa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 2 lingurite de orez
  • 1 ceapa verde
  • 1 bucata de ardei gras
  • 1/2 cutie de mazare
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 4 cartofi
  • vegeta,leustean,piper alb,boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de primavara:

Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa alba lasata intreaga.

Ceapa verde se taie rondele,ardeiul gras cubulete iar morcovul felii subtiri,se pun la calit in ulei de masline,adaugand si orezul spalat si scurs de apa.

Dupa ce le-am calit cateva minute se adauga in oala de supa,ceapa alba se scoate si se arunca.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga cartofii taiati cuburi,iar cand legumele sunt aproape fierte se pune mazarea scursa de zeama si dovlecelul zucchini taiat felii mai groase.

Pipet de pui se scoate si se taie fasii sau cubulete.

Se adauga si rosiile cuburi,se mai lasa circa 10 minute,se adauga condimentele,iar la sfarsit punem patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa cu leurda si salata verde