Supa de pui cu taitei de casa

de Angelina_Elena in Supe, 15 Oct 2012 | 4784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 200 g taitei de casa
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

Spalam pieptul de pui, apoi il punem la fiert la foc mic in apa rece (4 l) cu putina sare.

Spuma care se face deasupra o indepartam cu o paleta cu gauri.

Dupa ce s-a fiert, strecuram supa si scoatem din ea pieptul de pui (eu l-am prajit putin si l-am servit alaturi de un piure de cartofi).

In apa in care s-a fiert pieptul de pui, punem morcovii spalati si taiati cubulete mai mari sau rondele(cum am facut si eu).

Lasam sa fiarba la foc mic, pana cand morcovii se inmoaie.

Cand morcovii s-au fiert adaugam taitei si mai lasam sa fiarba cca. 5 minute.

La final adaugam putin piper si patrunujel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă cu tăiței Soba