Supa de rosii cu branza

de Irina in Supe, 15 Mar 2016 | 4687 vizualizari

 

Ultima descoperire, care a adus si o revolutie in bucataria noastra, este supa de rosii cu branza si crutoane. Am descoperit-o luand masa intr-un food court dintr-un mall, intr-un colt cu supe, salate si cateva deserturi raw. 
Interesant este faptul ca eu am pregatit-o rapid, folosind un amestec de sosuri Barilla, ceea ce nu mi-as fi imaginat vreodata ca se va intampla, pentru ca am preferat intotdeauna ingrediente cat mai aproape de natural si sanatos in bucataria mea. 

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de sos Napoletano
  • 1/2 borcan sos Basilico
  • apa pentru fiert supa
  • branza feta
  • crutoane de paine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu branza:

Cum va spuneam, am combinat doua sosuri, am adaugat apa si am lasat sa dea doar cateva clocote. Nu a fost nevoie sa adaug nici un fel de legume, pentru ca sosurile contin si ceapa, morcov, usturoi, patrunjel si busuioc. All in one. 

Cand am oprit supa am adaugat putina miere de albine, pentru ca aceasta ia din aciditatea rosiilor.

Pentru crutoane am pregatit felii de paine, le-am stropit cu ulei de masline si le-am condimentat cu sare, piper si busuioc pe ambele parti, dupa care le-am pus la cuptor la rumenit. 

Dupa ce painea s-a racit am taiat-o sub forma de crutoane. Am pregatit si branza, pe care am taiat-o in cubulete si am servit supa cu crutoane aromate de paine si branza feta.

Voi incerca si varianta cu rosii, dar mai la vara, cand se vor coace rosiile adevarate. :)

Pana atunci, serviti o portie, nu va sfiiti! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Delicio-Basilico