Supa de rosii cu galuste

de Bunica in Supe, 2 Iul 2009 | 5672 vizualizari

 

Usor de preparat si buna de mancat vara.

 

INGREDIENTE

   ceapa 1 pastarnac 1 morcov 1 ardei 1telina mica 1 radacina de patrunjel 3 rosii mari 1 legatura de patrunjel 1 ou 4 linguri de gris apa,sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Intr-o oala de 3 l. se pun la fiert 2,5 l. apa in care se adauga ceapa(taiata marunt) ardeiul (taiat marunt), morcovul, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel(toate rase pe razatoarea mica). Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se adauga rosiile rase.Dupa 5-10 min. de fiert se pun galustele. lasandu-le sa fiarba la foc potrivit.Cand s-au fiert galustele se stinge focul, iar dupa ce s-a racit supa se adauga patrunjelul tocat marunt.

Eu nu pun niciodata verdeata cand e ciorba sau supa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Bunica 1

04.07.2009, 08:41

Alina este asa de usor de facut, dar parca este mai buna cand o face altul si in special mama pentru ca pune si o bucata de sufletel pt. fata ei.

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 22:34

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de sfeclă roșie