Supa de rosii cu taitei si dovlecei

de vero_closca in Supe, 4 Oct 2010 | 6469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 l supa de legume
  • 1 ceapa mica
  • 1 dovlecel
  • 1 kg rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • taitei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu taitei si dovlecei:

cureti si speli legumele.tai ceapa cat mai fin si o pui la calit in ulei si cand devine sticloasa adaugi dovleceii taiati cubulete si dupa cateva minute adaugi supa de legume si rosiile pasate la blender.lasi sa fiarba pana sunt gata dovleceii apoi adaugi taiteii fierti separat.potrivesti gustul de sare si piper,lasi sa mai dea un clocot si servesti fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu taitei si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

makabrys 1

19.07.2011, 15:17

sincer,nici o data nu mi au placut taiteii aia mari ..zici ca's tenie

DIANA B 1

19.07.2011, 15:37

@makabris ce ferm esti ... RESPECT !

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema rece de castraveti cu chefir