Supa de vitel cu stelute

de Oana in Supe, 10 Apr 2009 | 5588 vizualizari

 

Supa a fost facuta special pentru piticul de 10 luni, fara sare si legumele taiate marunt

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de vitel
  • un morcov mare
  • o felie de telina
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • un ardei gras rosu sau capia (eu am la congelator, pus de mine)
  • 2 linguri cu paste stelute
  • patrunjel verde tocat marunt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu stelute:

Carnita o taiem cubulete, o punem la fiert pana face spuma multa, apoi aruncam apa si spalam bine carnea cu apa rece. Apoi umplem oala cu apa curata si fierbem carnea pana se inmoaie.

Legumele le curatam si le spalam, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica, iar restul legumelor le taiem cuburi mici. Adaugam legumele in supa iar cand acestea au fiert punem pastele stelute. Mai fierbem 5 minute, oprim focul, presaram patrunjelul verde si lasam oala acoperita cu un capac inca 10 minute

Eu i-am taiat apoi carnita cu cutitul, foarte fin, iar legumele le-am mai pasat putin cu furculita. A papat baiatu’ tot castronelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu stelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa dulce cu leustean