Tagliatelle cu spanac si scoici

de mihaelar63 in Fructe de mare, 1 Feb 2013 | 6442 vizualizari

 

Cum a vazut farfuria fiu-meu a exclamat indignat : ,, Mama , nu stii ca scoicile nu se fac cu sos ? ''. Dupa primele inghitituri a capitulat ,, Paradoxal , trebuie sa recunosc ca sunt bune !''.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele cu spanac
  • 500 gr scoici[ decorticate , congelate ]
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 5 catei usturoi
  • 5 cm praz
  • 1/2 lamaie , zeama
  • 1/2 lingurita ghimbir razuit
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu spanac si scoici:

Fierbeti pastele urmand instructiunile de pe ambalaj .

Curatati si spalati legumele .

Intr-o tigaie adanca puneti uleiul , untul , ceapasi usturoiul tocate , ardeiul rosu taiat cuburi . Caliti usor si sarati putin .

Adaugati scoicile , si lasati sa se patrunda 3-4 minute .

Adaugati ghimbir , zeama lamaie si smantana .

La sfarsit puneti prazul taiat fasii si mai lasati un minut .

Asezonati cu sare , piper si patrunjel verde .

Serviti cu tagliatelele cu spanac .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac si scoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu spanac si gorgonzola