Tagliatelle cu surimi

de Sim0na in Fructe de mare, 9 Dec 2012 | 13873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g surimi
  • 1 ceapă mică roşie
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml apă
  • 5 caţei usturoi
  • delikat
  • piper
  • 1/2 punga tagliatelle
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu surimi:

Ceapa tocata marunt am pus-o la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat am adaugat ardeiul rosu tocat, iar dupa 1 minut am pus si bucatile de surimi taiate in bucati de cca 1,5-2 cm. Am adaugat vinul.

Cand vinul a inceput sa clocoteasca, am pus usturoiul pisat si 100 ml apa. Am condimentat cu piper si delikat, si am lasat sa scada zeama.

Intre timp am pregatit pastele, fierbandu-le in apa cu sare si ulei, conform instructiunilor indicate de producator pe ambalaj.

La final am amestecat surimi cu pastele si le-am servit fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu fructe de mare