Tagliolini al nero di seppia e cozze

de mihaelar63 in Fructe de mare, 12 Ian 2015 | 4821 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

12.01.2015, 09:45

bune bune

Bya Ralu 1

12.01.2015, 09:50

Tare bun

Lia_ 1

12.01.2015, 10:16

specialitate

MOKUSKA 1

12.01.2015, 10:19

ce bunatate ai facut

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:21

Stiam ca la Motan si Byei , plac

Corinuta 1

12.01.2015, 10:21

Ce fain arata!

dantes 1

12.01.2015, 10:22

Bune!

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:22

Mokus sunt potrivite pentru o cina romantica . Mai trebuie langa vin alb

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:23

Lia , multumesc

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:24

Corinuta si eu sunt ,, lesinata '' dupa contrastul de culoare

Panacris 1

12.01.2015, 10:31

Super faine!

cristeena20 1

12.01.2015, 11:21

bune!! si eu mai gatesc dar cu creveti . Imi place mult farfuria ta plina de culori!!!super

mihaelar63 1

12.01.2015, 11:35

Cristeena mi-ar fi placut si mie cu creveti .Midii aveam pe stoc

mihaelar63 1

12.01.2015, 11:36

Cristina sunt sigura ca te tenteaza

anca_rm 1

12.01.2015, 12:02

bunatate

mihaelar63 1

12.01.2015, 12:15

Anca , posibil ca si scoicile amintesc de mare si soare

anca_rm 1

12.01.2015, 12:33

simona72 1

12.01.2015, 14:24

Felicitari pt viziunea larga pe care o ai asupra preparatelor! Eu inca nu mi-am facut curaj sa incerc pastele astea...culoarea ma intriga Dar maine voi incerca paella pt prima oara...

mihaelar63 1

12.01.2015, 14:42

Multumesc Simona . Nu este atat de larga viziunea cat curiozitatea .Succes la Paella Eu m-am documentat- exista diferite variante - si am considerat ca este metoda de preparare ce-mi place . Astept sa ,, gust '' si de la tine

mihaelar63 1

12.01.2015, 14:44

Gustul pastelor cu cerneala de sepie nu difera atat de mult de ceea ce stim . Doar ca se coloreaza toata mancarea ingerata . Daca stiti dupa sfecla culoarea este rosie .... .

Constelatialeu 1

12.01.2015, 15:19

M-ai lovit in moalele capului si m-am pricopsit cu o coada de sepia....

mihaelar63 1

12.01.2015, 15:38

)))

Bunica 1

12.01.2015, 17:46

Ce farfurie colorată!

Xandrinne 1

13.01.2015, 06:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare