Taitei lati cu cabanos si branza de burduf

de mihaelar63 in Paste, 2 Sep 2018 | 2600 vizualizari

 

 Asta-i pofta ce am poftit !!! Cum se topeste branza de burduf si mangaie pastele si ce gust are nu este nicio alta branza. Daca mai punem si ceva proteina , totul este perfect. Aceste paste imi amintesc de copilarie. Tot in amintirea copilriei am prezentat pastele in farfuria ce o am de la mama mea!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr taitei lati cu ou
  • 300 gr cabanos
  • 200 gr branza burduf de oaie
  • 3 linguri ulei
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei lati cu cabanos si branza de burduf:

  1. Taiteii care erau mai lungi eu i-am taiat bucati mai scurte .
  2. Fierbeti pastele in apa sarata timp de 10 minute .
  3. Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste
  4. Scurgeti taiteii si-i limpeziti cu apa rece sa nu se lipeasca .
  5. Cozile de ceapa se spala si se taie rondele .
  6. Cabanosul se taie rondele .
  7. Intr-o tigaie  mare  cu putin ulei se prajeste cabanosul .
  8. Adugati coditele de ceapa apoi  imediat si taiteii lati .Condimentati cu fulgi de ardei iute .
  9. Cat inca tigaia este la foc mic se pune branza de burduf si se amesteca .
  10. Gustati si sarati/condimentati daca mai este nevoie .
  11.  Serviti taiteii lati cu branza de burduf calzi , Insotiti de salata preferata .

                Pofta buna !!!!!

TIPS-URI

1

Folositi o branza de burduf grasa care se va topi mai bine .

2

Pastele se pun in apa cand aceasta clocoteste .

3

Taiteii de casa se limpezesc cu apa rece sa nu se lipeasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei lati cu cabanos si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi