Tarta cu branza, porumb, ton si spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2020 | 3488 vizualizari

 

O tarta delicioasa cu ingredientele pe care le-am avut la  indemana.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foitaj
  • 250 gr crema de branza
  • 150 gr baby spanac
  • 1 conserva ton bucati
  • 100 gr porumb boabe din conserva
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, porumb, ton si spanac:

Separam ouale si batem albusurile cu un praf de sare.

Intr-un castron amestecam crema de branza cu tonul scurs din conserva, spanacul taiat bucati, porumbul, smantana, sare, piper si oregano. Adaugam albusurile spuma si amestecam usor.

Intindem aluatul de foitaj pe fundul si peretii formei, pastrand putin aluat pentru decor. Presaram pesmetul si intindem amestecul.

Taiem fasii aluatul ramas si il intindem sub forma de grilaj deasupra. Ungem cu ou batut deasupra si bagam forma la cuptor la foc iute. Scoatem tarta cand este rumenita frumos si o lasam sa se racoreasca inainte de a o servi.


   

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, porumb, ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Drob de ton