Tartă cu brânză şi legume

de diaconta in Mancaruri de legume, 18 Aug 2012 | 17076 vizualizari

 

Îmi rămăsese gândul la plăcinta Polianei şi cum aveam nişte dovlecel şi brânză tocmai potrivită pentru o tartă,am trecut la treabă. Acum nu prea ştiu dacă e tartă ori plăcintă,ideea este că e foarte bună şi le-a placut musafirilor foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (500 gr)
  • 2 morcovi
  • Cateva felii de gogoşar
  • Boabe de porumb
  • Boabe de mazare
  • 200 gr telemea de vacă
  • 150 gr cascaval
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri smântâna
  • Marar si patrunjel verde
  • Sare,piper,curry
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu brânză şi legume:

Dovlecelul l-am curatat si l-am dat pe razatoare.La fel si morcovii.

Am pus putina sare pe dovlecel si l-am scurs de zeama.

Am amestecat dovlecelul,morcovul,si restul legumelor.Am pus si verdeata.Ama condimentat.

Am mixat ouale cu smântâna si faina.

In amestecul de ou am pus cascavalul si telemeaua razuite.

Am amestecat apoi cele doua compozitii.

Am pus amestecul intr-o tava tapetata cu faina si am lasat la cuptor aproximativ 40 de minute,pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză şi legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (80)

diaconta 1

20.08.2012, 20:10

Multumesc Gaby am avut profesori buni si eu sunt o eleva sarguincioasa

diaconta 1

20.08.2012, 20:10

Mena

kukibella 1

13.11.2012, 10:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea