Tarta cu broccoli, ardei si ciuperci

de oanapl in Mancaruri de legume, 31 Ian 2017 | 4079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 2 fire ceapa verde
  • 200 g spanac
  • 2 ardei copti
  • 1 broccoli mic (15 buchetele)
  • 160 g ciuperci (conserva)
  • 2 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 5 oua
  • 50 ml smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 70 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu broccoli, ardei si ciuperci:

Frigi ardeii, ii cureti de coaja si ii tai fasii mici. Intre timp, desfaci broccoli buchetele si le tragi un clocot in apa cu sare, pentru 3-4 minute. Scoti buchetelele de broccoli si le scurgi bine de apa.

Calesti in 2 linguri de ulei, ceapa cu spanacul decongelat. Adaugi condimentele, apoi adaugi ardeii, ciupercile taiate cubulete si broccoli.

Mixezi ouale cu smantana si sare si le adaugi peste amestecul de legume racit.

Intinzi aluatul foietaj si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si il intepi cu furculita din loc in loc. Presari pesmetul peste aluat. Adaugi compozitia si tai surplusul de aluat. Introduci tava in cuptorul incins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute. Scoti tava, presari cascavalul dat pe razatoare si apoi introduci tarta din nou la cuptor, pentru cateva minute, pana cand se topeste cascavalul.

 Lasi sa se raceasca putin si servesti tarta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu broccoli, ardei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci si legume la cuptor