Tarta cu mere

de mimmi in Dulciuri, 22 Ian 2011 | 3911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 mere,
  • 3 oua,
  • 5 linguri de faina,
  • 8 linguri zahar,
  • scortisoara,
  • 1 plic praf de copt,
  • un praf de sare,  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

 Merele spalate si curatate de coaja si cotor,le taiem felii nu foarte subtiri si le asezam intr-o tava rotunda.Adaugam 4 linguri de zahar si scortisoara dupa gust si se lasa la foc mic sa se caramelizeze.Intre timp se pegateste aluatul :Intr-un castron,mixam ouale cu 4 linguri de zhar,un praf de sare,se adauga faina si praful de copt si se mixeaza pana la omogenizarea completa dupa care se toarna peste mere si se da la cupotor pentru aproximativ 30 de minute.Cand este gata si s-a racit putin se rastoarna pe un platou,se orneaza cu frisca si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura chinezeasca