Tarta cu spanac

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2012 | 3912 vizualizari

 

O mancare recomandata copiilor, foarte sanatoasa si gustoasa! Poate ii vor atrage pinguinii!

 

INGREDIENTE

  • 260 gr. faina
  • 3 oua
  • 120 ml. ulei de masline
  • 150 ml. apa
  • 225 gr. spanac fiert si tocat
  • 90 gr. branza de capra rasa fin
  • 1 plic praf de copt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac:

Amestecam ouale cu apa, uleiul, branza rasa, adaugam spanacul tocat (rece); apoi faina si praful de copt.

Tapetam o tava de tarta si turnam compozitia.

Timp de coacere 30 minute (cuptorul preincalzit).

 

TIPS-URI

1

Se serveste calda sau rece langa branzeturi, mezeluri si sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu foietaj, jambon si branza