Tarta de branza

de Alexandru29 in Torturi, 12 Apr 2013 | 7039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. biscuiti digestivi
  • 200 gr. unt
  • 400 gr. branza philadelphia
  • 200gr. zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita rasa coaja de lamaie si portocala
  • 1 esenta vanilie
  • 200 gr. dulceata de zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de branza:

Dati biscuitii prin razatoarea mica, dupa care topiti untul si il amestecati cu biscuitii. Dupa ce ia-ti amestecat bine ii puneti intr-o tava de tort si ii intindeti cu o lingura sa fie un strat uniform. Se da la cuptorul preincalzit  la 180 grade celsius timp de 8 minute.

In acest timp se amesteca branza cu ouale, zaharul, coaja de portocale si lamaie si esenta de vanilie (albusurile trebuie batute separat cu o lingurita de zahar pana se obtine o spuma si dupa se adauga la compozitia noastra).

Dupa ce am scos biscuitii de la cuptor adaugam compozitia noastra peste biscuiti si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 25-30 de minute, dupa ce s-a racit adaugam deasupra un strat consistent de dulceata de capsuni, zmeura sau fructe de padure la alegere.

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu catina