Tarta Paul cu ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 11 Noi 2010 | 4291 vizualizari

 

O tarta care te poate fermeca pe loc...are un gust ciocolatos divin!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt( 200 gr)
  • 4 oua
  • 2 plic vanilie zahar pudra(150 gr)
  • 300 gr faina
  • 1 varf de cutit de praf de copt
  • 2 ciocolate, una cu lapte si una neagra,
  • 3 linguri nutella
  • 250 gr frisca lichida
  • sos:
  • 50 gr unt,
  • 50 de frisca lichida
  • 1 ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Paul cu ciocolata:

Se mixeaza bine untul la temperatura camerei cu zaharul, se adauga pe rand ouale, vanilia.

Se pune frisca la beaumarin se topeste in ea ciocolata, nu se aduce la punctul de fierbere, cand e gata topita se adauga usor peste compozitia de mai sus, se pune apoi si faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura...

Se tapeteaza tava de tarta, eu am uns cu ulei si am tapetat cu faina si se aseaza compozitia, optional se pun deasupra bobite de ciocolata si se da la cuptor la 180 de grade, se probeaza cu scobitoarea..in 30 de minute gata...se prepara un sos din 50 gr unt, 50 de frisca lichida si 1 ciocolata si se toarna fierbinte peste tarta...si pofta mare desigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Paul cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Blanc