Telemea marinata

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 3572 vizualizari

 

Ori a mancat fetita mea de doi ani ori nu! Imi era cam frica sa-i dau usturoi proaspat,precis seamana cu maica-sa!!!Zicea ca-i iute si mai cerea...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr telemea
  • 10 masline negre jumbo
  • 2 catei de usturoi pisati
  • coaja de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea marinata:

 

Se taie telemeaua in cubulete,nu o sa iasa ele prea uniforme,se sfarama mult.

Se pun si celelalte ingrediente si se amesteca usor,ca sa nu sfaramam telemeaua si mai tare.

Se lasa la rece 24 de ore si se serveste cu paine proaspata!

 

TIPS-URI

1

Ar merge si cu rosii,daca ar fi vara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea marinata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

DIANA B 1

30.01.2011, 10:13

interesant !

Mitinita 1

03.02.2011, 09:31

am uitat sa adaug la ingrediente oregano proaspat gasisem o data la supermarket si l-am congelat,dar se poate folosi si uscat

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:14

Am sa fac precis , cel mai interesant mi s-a parut coaja de lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv