Telina cu ardei iute pentru ciorba

de lili in Conserve, 25 Oct 2019 | 5673 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Edith pe blog si tare mi-a placut. Avand telina si ardei iuti am zis sa fac si eu. Eu am dublat cantitatile.



 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei iuti
  • 4 legaturi de frunze de telina de la 4 teline
  • 200 ml otet
  • 800 ml apa
  • 2 lg de sare
  • 6 lingurite de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telina cu ardei iute pentru ciorba:

Am taiat marunt ardeiul iute scotand semintele. Frunzele de telina le taiem marunt si le amestecam cu ardeiul.

Separat pregatim amestecul lichid, format din otet, apa, sare si zahar, pe care il punem la fiert. Il lasam sa fiarba, pana se topeste sarea si zaharul. Il turnam peste legume fierbinte si il lasam cca 5-10 minute.

Dupa cele 10 minute punem compozitia in borcane. Se poate consuma dupe 3-4 zile.

P.S. Este foarte gustoasa in farfuria cu ciorba.

Sa aveti spor!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu ardei iute pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti la borcan